Ο Λεβαδειακός επέστρεψε το Σάββατο στις επιτυχίες, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 σκορ του Ατρομήτου στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, στο ντεμπούτο του Παντελίδη στον πάγκο των «πράσινων».

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και χάρισε το πολύτιμο «τρίποντο» στους γηπεδούχους το πέτυχε ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος παραβίασε στο 82ο λεπτό την εστία του Τσενάμο, «πληγώνοντας» έτσι την πρώην ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TO ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τα πολλά λάθη και από τους δύο αντίπαλους δεν επέτρεψαν να γίνει καλό παιχνίδι στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Πάντως σταδιακά ο Λεβαδειακός άρχισε να οργανώνει καλύτερα το παιχνίδι του και να φτάνει απειλητικά στην περιοχή του Τσενάμο, έχοντας μια καλή στιγμή στο 26ο λεπτό όταν την κεφαλιά του Μάντζιου απέκρουσε με ωραία προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 28΄ ο Ορτέγκα προβλημάτισε την άμυνα των φιλοξενούμενων αλλά οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου πρόλαβαν να απομακρύνουν, ενώ στο 29΄ ο Κώτσιος είδε την κεφαλιά του μετά το κόρνερ του Ορτέγκα να περνά ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι της αθηναϊκής ομάδας.

Ο Ατρόμητος απείλησε στο 36ο λεπτό, όταν μετά από γύρισμα του Γιαννούλη ο Ναπολεόνι δεν «βρήκε» την μπάλα σε άδεια εστία, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με κεφαλιά του Μάντζιου δύο λεπτά αργότερα, με τον Τσενάμο να «απογειώνεται» ακόμη μία φορά, αποκρούοντας την μπάλα.

Στο 43΄ το σουτ του Κονέ μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Ούμπιδες εκμεταλλεύτηκε λάθος στο κέντρο άμυνας του Λεβαδειακού και «έσκαψε» την μπάλα, στέλνοντάς τη στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Λεβαδειακός συνέχισε να έχει την υπεροχή και να ψάχνει το γκολ και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, με το σουτ του Μάντζιου στο 52΄ να αποκρούεται από τον Τσενάμο και την προσπάθεια του Ιντζίδη, δύο λεπτά αργότερα, να καταλήγει πάνω από το δοκάρι.

Τελικά οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που δικαιούνταν απέναντι σε έναν αντίπαλο εμφανώς κουρασμένο και χωρίς φρεσκάδα (κάτι φυσιολογικό δεδομένου ότι τις τελευταίες 15 ημέρες ο Ατρόμητος έπαιξε πέντε αγώνες), με τον Μάντζιο να σκοράρει στο 82ο λεπτό, μετά από σέντρα-ασίστ του Καπό, φτάνοντας τα οκτώ τέρματα στο πρωτάθλημα.

Κίτρινες:
Βαρέλα, Κονέ, Μιλοσάβλιεφ – Γιαννούλης, Ούμπιδες

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Κονέ, Πετράτσι, Βαρέλα (64΄ Καπό), Μάντζιος, Ορτέγκα (89΄ Γεωργίου), Μιλοσάβλιεφ (90΄+ Μάγκας)

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης (87΄ Φωτάκης), Φυτανίδης, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Νάστος, Γιαννούλης, Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Φάμπιο (63΄ Γεωργίου)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης