Τον Πέτζα Στογιάκοβιτς υποδέχτηκαν σήμερα στο κλειστό της Πυλαίας οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.

Ο πρώην ΝΒΑer, άλλοτε αστέρας του «δικεφάλου» του Βορρά, βρέθηκε στο γήπεδο, μαζί με το μεγάλο του γιο, Αντρέι, συζήτησε για αρκετή ώρα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, αλλά και τον τεχνικό της ομάδας, Σούλη Μαρκόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο «Πέτζα» υπέκυψε στον πειρασμό κάνοντας μερικά σουτ στην κεντρική σάλα του χώρου.

«Είναι αλήθεια ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που είχα έρθει τελευταία φορά στο γήπεδο. Ήμουν με τον γιο μου εδώ κοντά και είπαμε να έρθουμε μια βόλτα, να δω παλιούς φίλους και ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί και είναι τώρα στην ομάδα. Έτυχε να είναι εδώ και ο Μπάνε και ο κόουτς Μαρκόπουλος και με την ευκαιρία τα είπαμε», τόνισε ο Στογιάκοβιτς, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο διαδίκτυο.

Εν συνεχεία επισήμανε ότι: «Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν ότι υπάρχει μία τεράστια προσπάθεια από την πλευρά της διοίκησης που φαίνεται ότι τα πηγαίνει πολύ καλά, αλλά και από την ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα. Μαθαίνω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο για την ομάδα και με τα εισιτήρια διαρκείας κι αυτό είναι καλό, γιατί ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αυτή την στήριξη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φεύγοντας από το γήπεδο αγόρασε εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν και ανανέωσε το ραντεβού του με τους «ασπρόμαυρους» σε ένα από τα παιχνίδια της ομάδας στη διάρκεια της σεζόν, είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε στην Αθήνα, όπου μένει μόνιμα με την οικογένειά του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης