Στον Άρη θα αγωνιστεί ο 21χρονος μέσος Μάριος Παπαδόπουλος, ως δανεικός για ένα χρόνο από την Βέροια.

Το συμβόλαιο υπογράφηκε το πρωί της Τρίτης στα γραφεία του συλλόγου και ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη ανακοινώνει την απόκτηση του Μάριου Παπαδόπουλου.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, που βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του από τη Βέροια στην ομάδα μας, γεννήθηκε στις 10/12/1992 στη Νάουσα Ημαθίας, έχει ύψος 1,80 και βάρος 78 κιλά.

Επαγγελματικά ξεκίνησε την καριέρα του το 2008 από τον Μακεδονικό. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν οι Πόντιοι Κατερίνης. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα (29 συμμετοχές και 8 γκολ) και μετά την ολοκλήρωσή της μεταγράφηκε στη Βέροια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει διατελέσει διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Παίδων (U-17)», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Μάριος Παπαδόπουλος δήλωσε στο www.arisfc.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καλαϊτζίδη, αλλά και την διοίκηση της ομάδας που με επέλεξαν και με ενέταξαν στο ρόστερ της ομάδας. Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχομαι. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Άρη να εκπληρώσει τους στόχους του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης