Στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί οι δύο πρώην πρόεδροι του Άρη Θανάσης Αθανασιάδης και Αντώνης Ζαμπέτας.

Αμφότεροι αναμένεται να περάσουν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο λόγω οφειλών τους προς το Δημόσιο. Ως γραμμή υπεράσπισης οι δύο πρώην παράγοντες των «κίτρινων» θα χρησιμοποιήσουν το έγγραφο που υπέγραψε ο Δημήτρης Ηλιάδης και το οποίο έχει σταλεί στο Υπουργείο Οικονομικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρα από το συγκεκριμένο έγγραφο Αθανασιάδης και Ζαμπέτας θα υποστηρίξουν πως τα χρέη για τα οποία κατηγορούνται σχετίζονται με την υπόθεση του άρθρου 99. Στόχος της κίνησης αυτής είναι να οριστεί νέα δικάσιμος και οι δύο άντρες θα αφεθούν ελεύθεροι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης: «Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 54 και 42 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος αντίστοιχα, ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας.

Το ύψος του χρέους ανέρχεται σε 8.049.498,62 ευρώ έκαστος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα (25-06-2013) στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο ημεδαποί ηλικίας 54 και 42 ετών, ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος αντίστοιχα, ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 8.049.498,62 ευρώ έκαστος, για την χρονική περίοδο από 30-04-2009 έως 31-01-2013.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης