Με συνολικό πρόστιμο 6.000 ευρώ τιμώρησε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Super League την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για παραβάσεις που σημειώθηκαν σε δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα πληρώσουν 4.000 ευρώ για υβριστικά συνθήματα και τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς και 2.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υπόλοιπες υποθέσεις που είχε προγραμματιστεί να εκδικαστούν σήμερα, αναβλήθηκαν λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Αναλυτικά oι αποφάσεις:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 13η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ

Η κάτωθι απόφαση αφορά το πρωτάθλημα Novasports Super League Κ17, 13η αγωνιστική

Α) Πανιώνιος (Κ17), Γ.Βουκελάτο (ποδ/στή): διότι: «Ο ποδοσφαιριστής της εγκαλουμένης Γ. ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ, αναγράφηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (4η κίτρινη), με την ομάδα ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ βάσει της υπ΄ αριθμ. 302/11-12-2014 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής»: Επιβάλλει στην ομάδα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Κ-17 την ποινή της επίπληξης. Επίσης, επιβάλλει στον Γ. ΒΟΥΚΕΛΑΤΟ ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας.

*Οι υπόλοιπες υποθέσεις που είχαν προσδιοριστεί για σήμερα αναβλήθηκαν λόγω της αποχής των δικηγόρων.

   

Με συνολικό πρόστιμο 6.000 ευρώ τιμώρησε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για παραβάσεις που σημειώθηκαν σε δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα πληρώσουν 4.000 ευρώ για υβριστικά συνθήματα και τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς και 2.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο.

Οι υπόλοιπες υποθέσεις που είχε προγραμματιστεί να εκδικαστούν σήμερα, αναβλήθηκαν λόγω της αποχής των δικηγόρων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης