Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα του Κόροιβου Αμαλιάδας με την ΑΕΚ, που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας το Σάββατο (24/10, 17.00). Τα εισιτήρια τιμώνται 15 και 20 ευρώ, ενώ διατίθενται και μαθητικά, φοιτητικά και ανέργων προς πέντε ευρώ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος σε συνεργασία με την Viva.gr ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ που θα γίνει το Σάββατο 31/10 στο ΔΚΓ Αμαλιάδας. Οι φίλαθλοι που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εισιτήριο διαδικτυακά μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα, https://www.viva.gr/…/…/kae-koroivos-eisitiria-agonon-15-16/ και μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο και να εκτυπώσουν το voucher αγοράς, το οποίο θα προσκομίσουν στο κλειστό γυμναστήριο Αμαλιάδας την ημέρα του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γενική είσοδος για τον αγώνα Κόροιβος-ΑΕΚ είναι 15 ευρώ και 20 στις διακεκριμένες (διάζωμα Α3 και Α4), ενώ τα μαθητικά/φοιτητικά και ανέργων κοστίζουν 5 ευρώ. Φυσικά, η προπώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται και στα γραφεία της ομάδας μας (Καποδιστρίου 9, τηλ. 2622028528). Να υπενθυμίσουμε ότι οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήρια από το γραφείο μας, ή το γήπεδο την ημέρα του αγώνα, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής), καθώς επίσης και τον αριθμό ΑΜΚΑ, βάσει του νέου αθλητικού νόμου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης