Με μηνύματά τους στα social media, γνωστοί, θαυμαστές και φίλοι του Άρνολντ Πάλμερ αποχαιρέτησαν τον θρυλικό παίκτη του γκολφ, ο οποίος «έφυγε» χθες σε ηλικία 87 ετών.

Ο Πάλμερ υπήρξε νικητής των επτά μεγάλων πρωταθλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων Masters, ενώ ήταν στην πέμπτη θέση στη λίστα επιτυχιών του PGA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ευχαριστώ Άρνολντ για τη φιλία σας, τις συμβουλές και τα πολλά γέλια» έγραψε ο Τάιγκερ Γουντς, ο «Νο2» στον εν λόγω κατάλογο. «Η φιλανθρωπία και η ταπεινότητά σας είναι μέρος του θρύλου σας. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς το γκολφ χωρίς εσένα, τον πιο σημαντικό στο παιχνίδι» πρόσθεσε.

Ο Πάλμερ είχε φανατικούς θαυμαστές, που έγιναν γνωστοί ως «ο στρατός του Άρνι».

«Είμαστε βαθύτατα θλιμμένοι από τον θάνατο του Άρνολντ Πάλμερ, του μεγαλύτερου πρεσβευτή του γκολφ, στην ηλικία των 87» έγραψε χθες στο Τwitter η Αμερικανική Ένωση Γκολφ (USGA).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ζωή του Πάλμερ συνδέθηκε με μια σειρά επιτυχιών και η μεγαλύτερη νίκη ήταν όταν κέρδισε το αμερικανικό Open, κάνοντας το πιο δυναμικό comeback στην ιστορία του τουρνουά.

«Απολαμβάνω τα πλήθη και μου αρέσει να παίζω με αυτά. Υποθέτω ότι ήταν ένα πράγμα που με βοήθησε όσο τίποτα» είχε δηλώσει ο Πάλμερ στο Golf.com το 2011.

Διαβάστε επίσης:

Να ποιος ήταν ο βασιλιάς του γκολφ Άρνολντ Πάλμερ που έφυγε σε ηλικία 87 ετών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης