Θετικά ήταν τα μηνύματα που προέκυψαν για την ΑΕΚ από τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα με θέμα την ανέγερση της «Αγιάς-Σοφιάς» στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην οποία έδωσαν το «παρών» οι άνθρωποι του συλλόγου, καθώς και αυτοί του Δήμου και του ΥΠΕΚΑ.

Από τα όσα διέρρευσαν, αλλά και από τις δηλώσεις των εμπλεκόμενων φορέων, οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε αρκετά πράγματα, δείγμα της καλής διάθεσης που υπάρχει για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Ένωσης στην φυσική της έδρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνάντηση δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση αυτές που είχαν προηγηθεί, κάτι που παραδέχθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες: ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Ασλανίδης και ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Ο project manager της «Αγιάς Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος εξερχόμενος από το δημαρχείο, ανέφερε: «Ήταν η πιο ουσιαστική και εποικοδομητική συνάντηση που είχαμε με τον Δήμο μέχρι τώρα. Όπως είχε ειπωθεί, ο Δήμος δεν είχε να παρουσιάσει καμία δική του μελέτη. Απλά έγινε η συνάντηση παρουσία διαφόρων συμβούλων, έγιναν ερωτήσεις για τη αρχιτεκτονική μελέτη και διάφορα τεχνικά θέματα και μάλιστα όπως ειπώθηκε από τον Δήμαρχο, καλύφθηκαν σχεδόν σε όλα τα ζητήματα.

Δεν θέλω να προϊδεάσω θετικά, ούτε σε θέμα χρόνου, αλλά ο δρόμος δεν είναι μακρύς. Περιμένουμε την επίσημη απόφαση του ΣτΕ και από εκεί και πέρα ελπίζω να έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία με τον δήμο. Για να προχωρήσουμε στο όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων. Αυτή η διαδικασία ίσως πάρει και ένα μήνα. Η τακτική της οικογένειας της ΑΕΚ είναι να έχει συνεργασία με τον Δήμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης, Βαγγέλης Ασλανίδης, πρόσθεσε: «Μετά από αυτή τη συνάντηση που έγινε έστω και αργά, πιστεύουμε ότι το γήπεδο θα χτιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Ο κόσμος της πόλης, ο Δήμος και οι φίλοι της ΑΕΚ.

Έγινε μία εμπεριστατωμένη και επαγγελματική συζήτηση. Λύθηκαν από πλευράς της ΑΕΚ όλες οι απορίες που υπήρχαν. Αυτό που είχε γραφτεί ότι θα μας πρότειναν νέο σχέδιο δεν υφίσταται.

Ήρθαν άνθρωποι από την Αγγλία και ένα άλλο μέρος. Πιστεύουμε ακράδαντα πως το επιτελείο που έχει σχεδιάσει, το μεγαλείο που λέγεται έργο και γήπεδο της ΑΕΚ, τους έλυσε τις απορίες.

Γίνανε κάποιες ερωτήσεις για καλυτέρευση από την πλευρά των ανθρώπων που υπήρξαν στη συνάντηση. Όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια με ηρεμία και συνέπεια. Μην μπούμε σε λεπτομέρειες τώρα. Λύθηκαν όλα τα βασικά ερωτήματα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης