Λίγο κάθισε στην χώρα μας ο Κλάουντιο Ρανιέρι, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, είδε τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και το γήπεδο Καραϊσκάκη και μετέπειτα αναχώρησε για το Μόνακο, προτού επιστρέψει στην Ελλάδα για να σηκώσει μανίκια και να πιάσει δουλειά ως ο νέος μας ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο πρώτος επίσημος αγώνας είναι με αντίπαλο τη Ρουμανία στις 7 Σεπτεμβρίου για την πρεμιέρα του EURO 2016, επομένως δεν έχει και πολύ χρόνο στην διάθεσή του για να οργανωθεί όπως θέλει και να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επαφές του με ανθρώπους της ΕΠΟ τις προηγούμενες και με παίκτες όπως οι Γιώργος Σαμαράς και Κώστας Μήτρογλου, τον βοηθούν να μπει νωρίτερα στο κλίμα και παράλληλα να αρχίσει να περνάει σιγά σιγά τα δικά του “θέλω”. Ο ίδιος έχει δει τα ματς της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ και στην τελική φάση και έμεινε ικανοποιημένος με την εν γένει εικόνα της.

Θέλει να δώσει βάση στο επιθετικό κομμάτι και κυρίως στην αξιοποίηση των ευκαιριών και μετέφερε την ικανοποίησή του στα στελέχη της Ομοσπονδίας, με τα οποία έχει επαφές, σχετικά με την απόδοση που είχε η “γαλανόλευκη”, τονίζοντας ότι το πρόβλημα δεν είναι η δημιουργία φάσεων, αλλά τα τελειώματα.

Με τους δυο διεθνείς άσους μίλησε, διότι θεωρεί ότι είναι σημαντικοί για το παιχνίδι της Εθνικής μας στο παραγωγικό κομμάτι. Με τον Σαμαρά μίλησε στο τηλέφωνο, ο παίκτης ήταν στην Κρήτη για διακοπές και η συζήτηση αφορούσε και το μέλλον του διεθνούς άσου, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να του λέει πως θα τον ενημερώσει αμέσως μόλις βρει νέα “στέγη”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον Μήτρογλου, η επικοινωνία έγινε από ανθρώπους της ομοσπονδίας, στους οποίους ο παίκτης τόνισε ότι αυτό το καλοκαίρι διανύει την πιο σκληρή προετοιμασία της καριέρας του λόγω του Φέλιξ Μάγκατ και θα είναι πανέτοιμος για την έναρξη των προκριματικών του EURO.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης