Ο Τέρι Αντόνις μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με την μετακίνησή του στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο Ελληνοαυστραλός μέσος τόνισε ότι αποτελεί τιμή για τον ίδιο η προσθήκη του στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ και έθεσε ως στόχο να γίνει γρήγορα βασικός!

«Οι πρώτες μου σκέψεις είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με υπέροχους ανθρώπους, μεγάλους παίκτες και απίθανους οπαδούς», είπε ο Αντόνις και αναφέρθηκε στον ερχομό του στην Ελλάδα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μια απίθανη εμπειρία για μένα. Όταν μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία ήθελα να έρθω, εδώ είναι η πατρίδα μου. Από εδώ κατάγονται οι παππούδες μου και οι γονείς μου και νιώθω προνομιούχος που βρίσκομαι εδώ. Είναι τιμή μου να παίξω για τον ΠΑΟΚ».

Για την Ελλάδα είπε: «Ο παππούς μου και η γιαγιά μου έχουν πολλές ιστορίες και τώρα που βρίσκομαι εδώ βλέπω αυτά που μου μετέφεραν. Η Ελλάδα είναι μια ωραία χώρα με ωραίους ανθρώπους και ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο, σχολίασε: «Για μένα το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ καλό. Είναι ένα ανοδικό βήμα για μένα, μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου το να παίξω με μεγάλους παίκτες, να παίξω στο εξωτερικό. Είναι πρόκληση να φύγω από την Αυστραλία και να δοκιμάσω τον εαυτό μου κόντρα σε σπουδαίους παίκτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του: «Να παίξω στον ΠΑΟΚ. Να γίνω βασικός και να δώσω τα πάντα για την ομάδα, τον κόσμο και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ».

Σε προσωπικό επίπεδο ανέφερε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για τον εαυτό μου. Έχουν μιλήσει αρκετοί για μένα, αλλά εγώ θέλω να παίξω, να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο και να αφήσω το ποδόσφαιρο να μιλήσει για μένα. Θα δώσω ό,τι μπορώ».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης