Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες στο Μαρκόπουλο για τη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 19.00, στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο.

Η Ιπποδρομίες ΑΕ, του ομίλου ΟΠΑΠ, πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο τη δεύτερη ειδική ημέρα παρουσίασης των 23 καθαρόαιμων, κατά την οποία πολλοί υποψήφιοι αγοραστές είχαν την ευκαιρία να τους δουν από κοντά και να διαμορφώσουν μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη οι πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας Horseraces.gr.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον από παλαιούς και νέους ιδιοκτήτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με στόχο την αύξηση του ιππικού πληθυσμού και την ενίσχυση του ανταγωνισμού στις κούρσες, αποκτήθηκαν από το εξωτερικό οι 23 καθαρόαιμοι ίπποι ηλικίας δύο και τριών ετών. Η επιλογή των ίππων από την Ιπποδρομίες ΑΕ έγινε με βάση την ηλικία, τη γενεαλογική προέλευση και το αγωνιστικό τους προφίλ. Στην πλειονότητά τους έχουν ήδη αγωνιστεί στο εξωτερικό και αυτό εξασφαλίζει την ομαλή ένταξή τους στις ελληνικές ιπποδρομίες.

Πρόκειται για καθαρόαιμα άλογα που ταιριάζουν στον αμμώδη στίβο του Μαρκόπουλου και λόγω του νεαρού της ηλικίας τους έχουν αγωνιστικό μέλλον. Προέρχονται τόσο από επιβήτορες με καλές επιδόσεις και απογόνους στην Ελλάδα όσο και από νέους επιβήτορες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης