To σπουδαίο γεγονός της χρονιάς είναι οι Αγώνες Best Fighter 2015 που δίνουν ραντεβού για τις 21/02/2015 .

Mε μόνο 12 ευρώ θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε όχι ένα, αλλά 5 Main Event με τους κορυφαίους μαχητές της χώρας μας, τετράδα στα -70 (4Man Tournament),με τους καλύτερους της κατηγορίας, εκρηκτικά super fight παιχνίδια,αγώνες prelims και τα βραβεία «fighting awards».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά την ημέρα του Best fighter στις 21 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γήπεδο του TAE KWON DO….

Σας περιμένουμε να ζήσετε από κοντά αυτή τη μεγάλη γιορτή των Μαχητικών Αθλημάτων.

Ο Καλύτερος Έλληνας Πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης και ο Καλύτερος Heavyweight Kick Boxer που πέρασε ποτέ Γιάννης Στοφορίδης θα είναι οι πρωταγωνιστές στα main event της βραδιάς του Best Fighter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tournament Best Fighter

Tετράδα στα -70 (4Man Tournament) με τους καλύτερους 70αρηδες την βραδιά του Best Fighter,που μεταφέρει την ημερομηνία διεξαγωγής του στις 21 Φεβρουαρίου, με τους δύο νικητές να μπαίνουν στην δεκάδα των κορυφαίων μαχητών της χώρας.

Η νέα αυτή προσθήκη έρχεται μετά την ακύρωση του παιχνιδιού Μιχαλόπουλου-Παπαδόπουλου με τους νικητές να παίρνουν την θέση των δύο αθλητών. Ο Νίκος «STEALTH» Γκίκας και ο Xρήστος «Dog of war» Αβραμίδης είναι οι δυο πρώτοι αθλητές, με τους άλλους δύο να ανακοινώνονται την επόμενη εβδομάδα.

Το ΄΄Best Fighter of the year 2015 είναι προ των πυλών και στις 21 Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο ώρα 20:00 ανοίγει τις πόρτες του στην Αθήνα στο Κλειστό του TAE KWON DO (Δέλτα Παλαιού Φαλήρου στο τέρμα της Λεωφόρου Συγγρού) με τιμή εισιτηρίου στα 12 ευρώ (προπώληση) και με τούς κορυφαίους των κορυφαίων μαχητών να έρχονται στην μεγαλύτερη γιορτή των μαχητικών σπορ της χώρας.

Ο Γιάννης «HERCULES» Στοφορίδης, Γιώργος «Yuri» Μαυρογιάννης, Σταύρος «Nirvana» Εξακουστίδης, Διονύσης «THE SHADOW» Γκικας, Παύλος «Scarface» Μήσιας, Τάσος Μπερδέσης, Χαρίλης «Saint» Μαλιχούδης , Νίκος «Minigun» Χύσεν,  Νίκος «STEALTH» Γκίκας, Νίκος «PELEKIS» Κελέκης και μια πλειάδα των Νο1 μαχητών της Ελλάδας θα είναι εκεί να σας προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθέαμα.

5 main event, 4Man Tournament, εκρηκτικά super fight παιχνίδια, αγώνες prelims με περίπου 150 συμμετοχές
από όλη την Ελλάδα καθώς και τα βραβεία ”fighting awards” θα συμπληρώσουν την μεγάλη βραδιά της 21ης Φεβρουαρίου.

Στη 3d απεικόνιση του σταδίου,του κλειστού του TAE KWON DO, μπορείτε να δείτε τις θέσεις και να προγραμματίσετε από ποιο σημείο θα παρακολουθήσετε την διοργάνωση του Best Fighter στις 21 Φεβρουαρίου.

Όλες οι θέσεις στις κερκίδες έχουν εισιτήριο 12 ευρώ, οι θέσεις στην πλατεία 25 ευρώ, και οι ροτόντες με πλήρη μενού και ποτό ανά άτομο, 40 ευρώ(προπώληση). Τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες και για κρατήσεις τραπεζιών και πληροφορίες στο 6970 013528 και στο xenia@bestfighter.gr

www.bestfighter.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης