Στο πνεύμα νικητή και τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα, απέδωσε τη νίκη του Ολυμπιακού, με σκορ 85 – 81, κόντρα στη Νεπτουνας, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, ο Μίλαν Τόμιτς.

Παράλληλα, ο προπονητής των Πειραιωτών επεσήμανε πως η ομάδα του είχε δύο πρόσωπα στην άμυνα, ωστόσο στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των ερυθρολεύκων:

Για την αναμέτρηση της Παρασκευής: «Πρώτα από όλα είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Θεωρώ πως το ευχαριστήθηκαν όλοι, ήταν ένα ωραίο ματς, είχε και παράταση, αυτό είναι το μπάσκετ. Παίξαμε σαν ομάδα ως το τέλος, αλλά είχαμε δύο πρόσωπα στην άμυνα.

Πολύ καλοί στην άμυνα στο σετ παιχνίδι των Λιθουανών, αλλά πολύ κακοί στην τρανζίσιον άμυνα. Το ξέραμε και είχαμε δουλέψει σε αυτό, αλλά δεν τα πήγαμε καλά, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο που ουσιαστικά η Νεπτούνας επέστρεψε στο παιχνίδι λόγω της κακής μας τρανζίσιον άμυνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείξαμε χαρακτήρα και πνεύμα νικητή στο τέλος. Στο τέλος δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι και κερδίσαμε. Αυτή τη στιγμή η ομάδα παίζει χωρίς τον Πρίντεζη, χωρίς τον Ντάρντεν και χωρίς τον Παπαπέτρου. Ο Ντάνστον και ο Πέτγουεϊ είχαν προβλήματα τραυματισμών αλλά έπαιξαν.

Το παιχνίδι μας τώρα λοιπόν βασίζεται στους περιφερειακούς. Και επιτέλους πρέπει να χαιρόμαστε τις νίκες, είτε έρχονται με μεγάλες διαφορές, είτε με έναν πόντο, όλοι οι Ολυμπιακοί πρέπει να χαιρόμαστε τις νίκες. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες και τους είπα πως παίξαμε σαν πρωταθλητές». 

Για την επόμενη ημέρα: «Δουλειά, δουλειά, δουλειά και τη Δευτέρα ΑΕΚ». 

Για τον Δημήτρη Αγραβάνη: «Ο Αγραβάνης δουλεύει καλά, έχει όλο τον χρόνο μπροστά του, να πάρει εμπειρίες, εικόνες και αυτό θα έρθει με τον χρόνο». 

Για το ματς που ακολουθεί στην Ευρωλίγκα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε δει πως το γήπεδο είναι κάθε φορά γεμάτο από 20.000 κόσμο, θα προετοιμαστούμε, αλλά μην προτρέχουμε, έχουμε την ΑΕΚ πρώτα. Μέχρι το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, έχουμε ακόμη πολλές ημέρες».

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζει αήττητος στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, 85-81 τη Νεπτουνας στην παράταση, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014, 22:08

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης