Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε το ζητούμενο στον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα για τη φετινή σεζόν, καθώς το 0-0 που απέσπασε στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης κρατάει ορθάνοιχτη για το «τριφύλλι» την πόρτα της πρόκρισης για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη μάχη του Europa League ρίχνονται σήμερα ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης, που δοκιμάζονται εκτός έδρας απέναντι στις Μάινζ και Σαράγεβο αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αρκάδες έχουν σαφώς δυσκολότερο έργο, καθώς αντιμετωπίζουν τη γερμανική ομάδα που τερμάτισε έβδομη στην περυσινή Μπουντεσλίγκα και σαφώς υπερτερεί σε ποιότητα έναντι της ελληνικής ομάδας.

Ο Αστέρας βέβαια βρίσκεται  μπροστά σε επίπεδο ετοιμότητας και θεωρούμε ότι έχει τις δυνατότητες να μη φύγει με βαρύ σκορ από τη Γερμανία. Ως εκ τούτου θεωρούμε πιθανό το ματς να κινηθεί στα 2-3 γκολ.

Αντίθετα η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τους Βόσνιους μοιάζει αρκετά ισορροπημένη. Οι Περιστεριώτες θα παίξουν προσεκτικά και μολονότι υστερούν σε επίπεδο ετοιμότητας, βάσει ποιότητας είναι σε θέση να διεκδικήσουν τουλάχιστον την ισοπαλία στο πρώτο ματς με τη Σαράγεβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα υπόλοιπα ματς θα εμπιστευτούμε τον άσο της Κλαμπ Μπριζ κόντρα στην Μπρόντμπι. Οι γηπεδούχοι αν παίξουν με στοιχειώδη προσοχή πιστεύουμε ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη στον πρώτο αγώνα με τους Δανούς.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ…

146. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ 1 (1.70)
147. ΜΑΪΝΤΖ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ (1.80)
149. ΣΑΡΑΓΕΒΟ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ (3.15)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 9.6

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης