Για τους στόχους του Παναθηναϊκού την επόμενη περίοδο μίλησε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 94.6, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα επιδιώξει να πετύχει «κάτι το διαφορετικό» στη σεζόν που ακολουθεί.

«Κάθε χρόνο πρέπει να ξεκινάαμε με στόχο να πρωταγωνιστήσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, η οποία τα δύο τελευταία χρόνια προχώρησε σε ένα ιδιαίτερο στήσιμο. Σιγά-σιγά ήρθε η ώρα για να κάνουμε τη διαφορά. Προετοιμαζόμαστε για κάτι διαφορετικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και φέτος δείξαμε ότι πιστέψαμε για κάτι παραπάνω, ασχέτως αν είχαμε την αφαίρεση βαθμών και από και πέρα έγινε πιο δύσκολο. Το σημαντικό για την ομάδα είναι κράτησε το ίδιο τεχνικό τιμ, τον ίδιο προπονητή, ο οποίος θα μείνει και για τρίτη σεζόν», τόνισε μεταξύ άλλων ο νεαρός αμυντικός.

Ερωτηθείς για το πως νοιώθει που θα έχει συμπαίκτη του τον Μάικλ Εσιέν ανέφερε: «Το καλό με εμένα και τα άλλα παιδιά από τις Ακαδημίες είναι πως είχαμε συνηθίσει σε άλλα ονόματα, όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ασχέτως αν δεν παίζαμε μαζί, τους είχαμε ζήσει. Οπωσδήποτε ο Εσιέν είναι μεγάλος παίκτης και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει σημαντικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης