Με γκολ του Ζησόπουλου στο 53’ και του Κόρμπου στο 73’ ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-0 της Κέρκυρας, σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 55΄ λόγω αποβολής του Αγρίτη.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Μόλις μία φάση καταγράφηκε στο πρώτο μέρος για τις δύο ομάδες. Στο 32’ ο Ναπολεόνι αστόχησε από το ύψος του πέναλτι και όπως ήταν αναμενόμενο στο 45’ οι δύο ομάδες δεν είχαν τίποτα άλλο να επιδείξουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερος μέρος ο Λεβαδειακός ανέβασε στροφές. Στο 53΄ ο Ναπολεόνι πάσαρε στον Ζησόπουλο, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να σπρώξει τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία και να πετύχει το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα, ο διαιτητής είδε αγκωνιά του Ανέστη Αγρίτη στον Μεντί και απέβαλε τον έμπειρο επιθετικό της Κέρκυρας και έτσι τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους. Στο 73΄ ο Κόρμπος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ακόστα, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Λεβαδειακός – Κέρκυρα 2-0 (Nova 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 53′ Ζησόπουλος, 73′ Κόρμπος

Κίτρινες κάρτες:
Χοσέμι, Μάρτινς – Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Ηλιάδης

Κόκκινες κάρτες:
55′ Αγρίτης

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος):
Κυριακίδης, Μεντί (65′ Νικολακάκης), Ακόστα, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ροτζέιρο (81′ Ρομέου), Πόι, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Ναπολεόνι (77′ Μίλιεβιτς).

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος):
Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Βενέτης, Ηλιάδης, Μπάρκογλου (84′ Σίμωσης), Αγρίτης, Γιάντσης (73′ Βασιλόγιαννης), Κοντοδήμος, Γκούμας (66′ Τσοκάνης), Ζουμπουλάκης.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης