Πετυχαίνοντας όλα του τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς επικράτησε 3-0 της Ξάνθης στα Περιβόλι, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 47’ ο Γουνδουλάκης με πέναλτι, ενώ στο 65’ ο Τετέ και στο 71’ ο Τόρες διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλο το… ζουμί του αγώνα ήταν το δεύτερο μέρος. Στο πρώτο η μοναδική καλή στιγμή καταγράφηκε για την Ξάνθη. Στο 31’ ο Σολάρι εντελώς μόνος έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Κάλβο, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
΄
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα λίγη ώρα μετά τη σέντρα, ο Βασιλακάκης ανέτρεψε τον Μπέλιτς και ο Γουνδουλάκης από την άσπρη βούλα έδωσε προβάδισμα στον Πλατανιά κάνοντας το 1-0.

Οι Χανιώτες στο 65′ έφτασαν στο 2-0, όταν μετά από κόρνερ του Μπέλιτς, ο Τετέ με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, ενώ στο 71′, μετά από σέντρα του Μπέλιτς και γυριστό του Κατάι στο δοκάρι, ο Τόρες πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έγραψε το τελικό 3-0.

Πλατανιάς (Αναστόπουλος):
Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντεζ (84’ Δημήτρης), Ιντζίδης, Αγκίλερα, Τετέ, Μπέλιτς, Τόρες (79’ Μπεριάν), Γουνδουλάκης (52’ Σιώπης), Κατάι.

Ξάνθη (Μάουερ):
Τσέμα, Γούτας, Βάλλας, Βασιλακάκης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κάλβο (50’ Τριάδης), Φλίσκας (69’ Ράνος), Μάνταλος, Σολάρι, Σολτάνι (82’ Νάκας) .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης