Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Η χθεσινή ημέρα δεν κύλησε καλά για τη στήλη μας και ο φτωχός απολογισμός μας (1/3) στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ σίγουρα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Εντούτοις αυτά έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι και γι’ αυτό δεν απογοητευόμαστε και κοιτάμε μπροστά. 

Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στον δρόμο των επιτυχιών με τρεις αναμετρήσεις από την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε τρεις γηπεδούχους που θέλουν πάση θυσία για να προκριθούν στους «32» της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Γκινγκάμπ στην Τούμπα και με το «τρίποντο» θα βρεθεί στην επόμενη φάση.

Φρονούμε ότι η ομάδα του Αναστασιάδη θα παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και δεν θα χάσει την ευκαιρία να συνεχίσει την πορεία της στη διοργάνωση. Άλλωστε σε καμία περίπτωση η αντίπαλός του δεν είναι κανένα μεγαθήριο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι επικίνδυνη αν υποτιμηθεί.

Από εκεί και πέρα, χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για την Γιουνγκ Μπόις το εντός έδρας ματς με την Σπάρτα Πράγας. Οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύουμε ότι, είτε εύκολα είτε δύσκολα, θα καταφέρουν να λυγίσουν την αντίσταση των Τσέχων και θα «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τους «32».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη, που θα της χαρίσει την πρόκριση, έχει η Γκλάντμπαχ, η οποία φιλοξενεί την ελβετική Ζυρίχη. Η Μπορούσια είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της Μπουντεσλίγκα και λογικά θα καταφέρει να κατακτήσει το πολυπόθητο «τρίποντο».

ΤΡΙΑΔΑ…

138. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΖΥΡΙΧΗ 1 (1.45)
146. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ 1 (2.30)
152. ΠΑΟΚ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ 1 (1.70)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης