Προτείνει ο «Χ»αράλαμπος…

Φίλοι και φίλες της ισοπαλίας να ‘μαστε και πάλι εδώ… Για σήμερα Παρασκευή έχουμε επιλέξει κάποια ματσάκια που έχουν αρκετές πιθανότητες να μην αναδείξουν νικητή και που αν επαληθευτούν θα μας αποφέρουν ένα πολύ καλό ταμείο.

Ας πάμε όμως και στα παιχνίδια που έχουμε επιλέξει, ξεκινώντας από τη Φινλανδία. Στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Βάασα και τη Ριβανιέμι η επιλογή μας είναι το Χ στο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες παίζουν κλειστά και αρκετές φορές στα παιχνίδια τους το «Χ» στο ημίχρονο έχει επαληθευτεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μένουμε στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, πηγαίνοντας στο ματς ανάμεσα στη Σεϊναγιόεν και τη Γιάρο. Οι νεοφώτιστοι τα πηγαίνουν αρκετά καλά στο ξεκίνημα της λίγκας ωστόσο και η Γιάρο εντυπωσιάζει με την πορεία της. Το συγκεκριμένο ματς φρονούμε ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ως εκ τούτου το Χ είναι αρκετά πιθανό.

Τέλος στη Β’ Βραζιλίας η Σάντα Κρουζ είναι… ερωτευμένη με τις ισοπαλίες, μετρώντας έξι συνεχόμενες και απέναντι στην ανώτερη Αμέρικα Μινέιρο με φουλ άμυνα αν πάρει τον πόντο θα είναι αρκετά ευχαριστημένη. Οι φιλοξενούμενοι προβλέπουμε ότι δυσκολευτούν ιδιαίτερα απέναντι στους μαχητικούς γηπεδούχους και ενδεχομένως να έχουν απώλειες.

ΤΡΙΑΔΑ


101.
ΒΑΑΣΑ-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ ΧΗΜ (1.90)
104. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ-ΓΙΑΡΟ Χ ΤΕΛ (3.20)
117. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ-ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ Χ ΤΕΛ (3.15)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 19.15

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης