Η Προ Ρέκο είναι το τελευταίο εμπόδιο που θα βρει η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης στο… δρόμο της για τον τίτλο του Τσάμπιονς Καπ.

Η ομάδα του Ρικάρντο Τεμπεστίνι στον ιταλικό «εμφύλιο», για τα ημιτελικά του φάιναλ-φορ, που διεξάγεται στο Κίρισι της Ρωσίας, συνέτριψε με 14-6 την Οριζόντε Κατάνια, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τον αυριανό τελικό (15:30).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιταλική ομάδα εμφανίζεται για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και αύριο απέναντι στον ΝΟΒ θα διεκδικήσει το πρώτο Κύπελλο Πρωταθλητριών της ιστορίας της.

Την περασμένη σεζόν η αντίπαλος της ελληνικής ομάδας κατέκτησε -ως Ράπαλο- το LEN Trophy και τερμάτισε δεύτερη στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Από το καλοκαίρι πέρασε «υπό τη σκέπη» της πανίσχυρης Προ Ρέκο, που φιλοδοξεί μετά τους άνδρες να δημιουργήσει «αυτοκρατορία» και στο γυναικείο πόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αντίπαλος του ΝΟΒ διαθέτει στις τάξεις της πέντε διεθνείς Ιταλίδες, πρωταθλήτριες Ευρώπης τον Ιανουάριο στο Αϊντχόφεν (Ρομπέρτα Μπιανκόνι, Σιμόνα Αμπάτε, Αλεξάντρα Κότι, Τερέζα Φρασινέτι και την τερματοφύλακα Ελενα Τζίλι), αλλά και δύο πολύ καλές διεθνείς παίκτριες από την Ουγγαρία, την Ντόρα Κιστελέκι και τη Ρίτα Ντράβουζ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης