Απόλυτα προσηλωμένος στον Αστέρα Τρίπολης δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη δεύτερη νίκη (3-1) επί του Πλατανιά και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, με αφορμή τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται στο «στόχαστρο» άλλων ομάδων, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει με κανένα σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο προπονητής των Αρκάδων αναφέρθηκε στην πρόκριση της ομάδας του αλλά και το βάθος στο ρόστερ που έχει το «αστέρι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη:

– Για την πρόκριση στα ημιτελικά: «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Αστέρας είναι στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδος, μια ανάσα από τον τελικό. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει ότι η ομάδα καθιερώνεται στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει υψηλές βλέψεις και στόχους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, που μετά το πρωτάθλημα μπορούν και αντεπεξέρχονται στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου Ελλάδος και τιμούν την διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφήνουμε τώρα το Κύπελλο πίσω, δεν έχουμε άλλα περιθώρια να το ευχαριστηθούμε, μετά από 15 μέρες θα ασχοληθούμε και πάλι. Τώρα σε προτεραιότητα είναι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Κυριακή το μεσημέρι, ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να κερδίσουμε για να παραμείνουμε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Μεγάλος στόχος από εδώ και πλέον είναι η 2η θέση γιατί αυτή που μένει πάντα στην ιστορία είναι η θέση στην βαθμολογία της Super League».

– Για το προπονητικό μέλλον του: «Έχω πει επανειλημμένως ότι είναι χαρά και τιμή στις σημερινές ημέρες ένας επαγγελματίας προπονητής να μπορεί και να απολαμβάνει αυτά που απολαμβάνω εγώ στον Αστέρα Τρίπολης, πέρα από την οργάνωση, τις προδιαγραφές που έχει αυτή η ομάδα, απολαμβάνω αγάπη και εκτίμηση, τόσο από τους παράγοντες, τους μεγαλομετόχους και τη διοίκηση, όσο και από τον κόσμο.

Όσον αφορά αυτά που λέγονται και γράφονται, ποτέ δεν είπα ότι έχω μιλήσει κάπου επίσημα. Απλά ποτέ δεν θα το έκανα και ποτέ δεν το έκανα και στην καριέρα μου. Πρώτα από όλα υπάρχει ο Αστέρας Τρίπολης, όταν έρθει η ώρα όμως να μιλήσουμε. Τώρα προηγούνται άλλα πράγματα, ιστορικά για την ομάδα του Αστέρα.

Σίγουρα αυτό προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω και στα παιδιά ότι το να αναφέρονται πολλοί ποδοσφαιριστές καθημερινά σε πολλές μεγάλες ομάδες ή ακόμα και ο προπονητής, αυτό είναι σημάδι για τις δυνατότητες που μας έδωσε αυτή η ομάδα του Αστέρα για να αποδίδουμε κατά αυτόν τον τρόπο. Για να τελειώνει αυτή η ιστορία περιμένω να τελειώσουν οι υποχρεώσεις οι μεγάλες, και να δούμε τι καλό έχουμε για την ομάδα μας, μια ομάδα που όλοι κουραστήκαμε για να την φτάσουμε εκεί που την φτάσαμε».

– Για το ρόστερ: «Ο Αστέρας σε ένα ακόμα ματς έδειξε ότι έχει πολύ καλό ρόστερ, αλλάξαμε πολλούς παίκτες για να πάρουν αναπνοές και από την άλλη βάλαμε παιδιά ώστε να βρουν ρυθμό ώστε να μπορούμε στα παιχνίδια που έρχονται να υπολογίζουμε ακόμα και για βασικούς.

Πήγαν όλα καλά, είχαν καλό ρυθμό είχαν καλή απόδοση ανεξάρτητα αν στο πρώτο ημίχρονο, μας έλειπαν οι αυτοματισμοί, πράγματι είχαμε περισσότερους στο 2ο ημίχρονο, αλλά νομίζω ότι μετά πλέον από τόσο χρόνο από αρκετές απουσίες βασικών τα καταφέραμε, νομίζω τώρα ότι επιστρέφοντας και οι παίχτες μας είδαμε πχ Χουανίτο, μας χαροποίησε η απόδοση του και ότι είναι υγιέστατος και μπορεί να μας βοηθήσει στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

– Για τον Περόνε: «Αν όχι αύριο, θα ξεκινήσει άμεσα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδος. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι ακόμα πιο ασφαλέστερη η ένταξη του στο παιχνίδι με Πανιώνιο. Θα είναι στην αποστολή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

– Για τον Φούλοπ: «Είχε ένα σοβαρό αιμάτωμα στο χέρι του, από μια φάση που έγινε στα Γιάννινα. Επιδεινώθηκε γιατί ξαναχτύπησε στην τελευταία προπόνηση. Είναι ένα θέμα το οποίο ήταν ξαφνικό, αλλά όπως με βεβαίωσαν οι γιατροί, νομίζω θα το ξεπεράσει και θα είναι έτοιμος στα πολύ δυνατά παιχνίδια».

– Για τον Πλατανιά: «Αν και ήταν δύσκολα τα αποτελέσματα, έδειξαν ήθος και πως πρέπει να είναι οι ομάδες στην Super League. Μακάρι αυτή η ομάδα να κατορθώσει να παραμείνει στην Sl, έχουμε ανάγκη όλοι από τέτοιες συμπεριφορές. Για τέτοιες ομάδες όπως ο Πλατανιάς πρώτος διδάξας είναι ο Αστέρας και ο κόσμος του».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης