Η Τζένοα νίκησε και πλέον περιμένει την εκδίκαση της έφεσης της για το αν θα λάβει άδεια συμμετοχής από την Ευρώπη, από το διαιτητικό όργανο της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Όμως με δεδομένο πως η Σαμπντόρια έχει να δώσει δύο εύκολα ματς, με την αδιάφορη Έμπολι εκτός και με την Πάρμα εντός, οι ελπίδες για να βγουν Ευρώπης, οι ελπίδες της πλέον είναι απειροελάχιστες.
Η Ίντερ είδε την τύχη, αλλά και τον διαιτητή να της γυρνάει την πλάτη. Είχε δοκάρι ενώ στις καθυστερήσεις ο διαιτητής της συνάντησης, δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της.

Στο 19ο λεπτό ο Ικάρντι άνοιξε το σκορ, για να έρθει η απάντηση από τον Παβολέτι, πέντε λεπτά αργότερα. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ικάρντι, πήρε ωραία πάσα από τον Παλάσιο για να δώσει ξανά προβάδισμα στους «νερατζούρι», όμως στο 40ο λεπτό, μετά από μια λάθος συνεννόηση των Χαντάνοβιτς και Ρανόκια, ο Λεστιέν έκανε το 2-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επανάληψη, ο τρελός ρυθμός συνεχίστηκε με την Ίντερ να έχει διπλό δοκάρι, στην ίδια φάση με τους Ερνάνες και Μπρόζοβιτς. Όμως ο Κούτσκα, ήταν αυτός που κράτησε την τελευταία λέξη για το παιχνίδι και στο 89ο με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το 3-2. Στο 95’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, που έγινε πάνω στον Ικάρντι, αλλά ο Μάσιμο Ταλιαβέντο είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής
Σάββατο, 23/5

Γιουβέντους-Νάπολι 3-1
(13’ Περέιρα, 77’ Στουράρο, 90’+3′ πεν. Πέπε – 50’ Λόπες)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τζένοα-Ίντερ 3-2
(24′ Παβολέτι, 41′ Λεστιέν, 89′ Κούτσκα – 19′ Ικάρντι, 30′ Παλάσιο)

Κυριακή, 24/5 (16:00)

Έμπολι-Σαμπντόρια (13:30)
Κιέβο-Αταλάντα
Τσεζένα-Κάλιαρι
Παλέρμο-Φιορεντίνα
Πάρμα-Βερόνα
Ουντινέζε-Σασουόλο
Μίλαν-Τορίνο (21:45)

Δευτέρα, 19:00

Λάτσιο-Ρόμα (19:00)

H τελευταία αγωνιστική (38η)
Κυριακή, 31/5 (21:45)

Τορίνο-Τσεζένα
Φιορεντίνα-Κιέβο
Ίντερ-Έμπολι
Σασουόλο-Τζένοα
Βερόνα-Γιουβέντους
Νάπολι-Λάτσιο
Αταλάντα-Μίλαν
Ρόμα-Παλέρμο
Σαμπντόρια-Πάρμα
Κάλιαρι-Ουντινέζε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης