Ο Καρλ Ίνγκλις παρουσιάστηκε από την Ένωση και έδειξε ότι γνωρίζει αρκετά πράγματα για την ομάδα, της οποίας τη φανέλα θα φορά στο εξής. Ο 32χρονος Καναδός σούτινγκ γκαρντ αναφέρθηκε στο αγωνιστικό του προφίλ:

«Σίγουρα το σκοράρισμα είναι το δυνατό μου σημείο, αλλά θα βοηθήσω την ΑΕΚ τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Ξέρω ότι η ΑΕΚ είχε κάποια προβλήματα στο παρελθόν, αλλά την λένε Βασίλισσα της Ελλάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ρωτήθηκε τι γνωρίζει για την ΑΕΚ, απάντησε: «Ξέρω κάποια πράγματα για την ιστορία της ΑΕΚ και γνωρίζω για το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχω παίξει άλλωστε κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό».

Για τους στόχους της Ένωσης σημείωσε: «Στόχος είναι να μπούμε στα play offs και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο γι’ αυτό. Χτίζουμε κάτι καλό εδώ, όλοι οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τους δικούς μου και θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Ξεκινάμε κάτι καινούριο και είναι κάτι ωραίο που θα παίξω στην Ελλάδα σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα με διαφορετικό κόσμο. Μακάρι η ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια να βγει στην Ευρώπη και να παίξω ξανά εκεί».

Για την αγωνιστική του κατάσταση εν όψει του ματς με τον Ολυμπιακό, σχολίασε: «Έπαιξα κάποια ματς με τον Καναδά το καλοκαίρι και έχω καλή φυσική κατάσταση. Για το αγωνιστικό θα το δούμε τη Δευτέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος αναφέρθηκε στον κόσμο της ΑΕΚ: «Ξέρω ότι οι οπαδοί είναι φανταστικοί, έχω παίξει σε ελληνικά γήπεδα. Ελπίζω τη Δευτέρα να τους δώσω και εγώ περισσότερους λόγους να πανηγυρίσουν».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης