Έτοιμος να αρπάξει από τα… μαλλιά την ευκαιρία που θα του δώσει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, όπως κατέστησε σαφές, μέσω συνέντευξής του στη NOVA.

«Αισθάνομαι έτοιμος από καιρό και περιμένω την ευκαιρία», τόνισε χαρακτηριστικά ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, ο οποίος είναι στην αποστολή του αγώνα με την παλιά του ομάδα την Skoda Ξάνθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βλαχοδήμου: 

-Παναγιώτη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο την Ξάνθη. Αν αγωνιστείς, πόσο ιδιαίτερο ματς θα είναι για εσένα, καθώς θα παίξεις κόντρα στην πρώην σου ομάδα;

«Για εμένα, κάθε ματς, σε κάθε παιχνίδι που μπαίνω στο γήπεδο, είναι το ίδιο. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο για τον εαυτό μου και την ομάδα μου. Δεν έχει σημασία αν παίζουμε με την Ξάνθη ή με κάποια άλλη ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Ποια είναι η άποψή σου για την Ξάνθη; Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της;
“Πιστεύω πως είναι καλή απ’ τα πλάγια με τον Μαρσελίνιο. Αν τον ελέγξουμε, δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Αν παίξουμε όπως μπορούμε, δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα”.

-Αισθάνεσαι έτοιμος ν’ αγωνιστείς, εφόσον σου ζητηθεί απ’ τον προπονητή σου;

«Εγώ αισθάνομαι εδώ και καιρό έτοιμος και περιμένω την ευκαιρία μου. Μακάρι να την πάρω».

-Θεωρείς πώς βελτιώνεσαι μέσα απ’ τις προπονήσεις στο Ρέντη;
«Απ’ τις προπονήσεις, ναι. Αλλά βελτιώνεσαι πιο πολύ απ’ τα ματς».

-Εδώ είναι πλέον και ο Αντώνης Νικοπολίδης. Δεν ξέρω αν μίλησες μαζί του. Η παρουσία του θα σας βοηθήσει;

«Πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ, γιατί έχει δουλέψει τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Έχει δει πολλά πράγματα. Εμάς, τους νεαρούς Έλληνες παίκτες μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ».

-Επειδή είσαι ένας ποδοσφαιριστής με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, φαντάζομαι πως θα σου αρέσουν περισσότεροι οι χαφ και οι επιθετικοί. Για τον Ζιοβάνι που ίσως να είναι το Σάββατο στο Καραϊσκάκη, ποια είναι η γνώμη σου;

«Ήταν πολύ καλός παίκτης και μου άρεσε το στυλ που έπαιζε. Και εγώ θα δοκιμάζω τέτοια πράγματα για τον κόσμο και την ομάδα. Να μπορώ να παίζω καλό ποδόσφαιρο και να τους αρέσει».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη;
«Αν παίξω θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα προσπαθήσω να παίξω καλό και ωραίο ποδόσφαιρο. Να αρέσει στον κόσμο και να έχουμε και επιτυχίες, όμως. Για την Ευρώπη εύχομαι η ομάδα να τα πάει καλά να πάρει αποτελέσματα».

-Η ομάδα σας έχει έξι νίκες σε έξι αγωνιστικές. Μπορεί να συνεχίσει με νίκες;
«Πιστεύω πως ναι. Θα συνεχίσουμε με νίκες για καιρό».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης