Ως μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σλάβκο Πέροβιτς, παρουσιάζεται η ΑΕΚ από τη σερβική ιστοσελίδα «sportske.net».

Πιο συγκεκριμένα, στο εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνεται ότι ο 25χρονος επιθετικός της Ραντ Βελιγραδίου εξετάζεται από τον «δικέφαλο», ο οποίος, όπως υπογραμμίζεται παράλληλα, μπορεί να τον αποκτήσει από τον ερχόμενο Ιανουάριο (ως ελεύθερο) και μάλιστα εύκολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Πέροβιτς έχει φέτος 8 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα Σερβίας. Ο Σλοβάκος στράικερ μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και την περσινή σεζόν, ενώ αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Β΄ κατηγορία της Τουρκίας, πετυχαίνοντας 19 με τη φανέλα της Μανίσασπορ.

«Ο Πέροβιτς αποχωρεί ως ελεύθερος τον Ιανουάριο και ανάμεσα στους πιθανούς προορισμούς του βρίσκεται η ΑΕΚ. Αν πάλι αναρωτιέστε πως η ΑΕΚ υποβιβάστηκε, αυτό συνέβη επειδή καθάρισε τα χρέη της και τώρα επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία.

Προετοιμάζεται για νέο γήπεδο και σημειώνει νίκες στην κατηγορία που βρίσκεται. Έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα η επιστροφή φαίνεται πως θα είναι μια τυπική διαδικασία, πράγμα που μπορεί να κάνει εύκολη την υπόθεση Πέροβιτς τον προσεχή Ιανουάριο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο εν λόγω δημοσίευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης