Απολαυστικός ήταν ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάλμε, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε πληρωμένη απάντηση στον προπονητή των πρωταθλητών Σουηδίας, Άγκε Χαρέιντε με αφορμή τα απαξιωτικά σχόλια που έκανε για τους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι αυτός και οι παίκτες του θα απαντήσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο «τιμονιέρης» των «ερυθρόλευκων» επισήμανε ότι «…μας διασκέδασαν αυτά που είπε ο Χαρέιντε», επισημαίνοντας με νόημα ότι αυτός από τότε που ήταν μικρός το πρώτο πράγμα που διδάχθηκε και έμαθε ήταν να σέβεται στο 100% τον αντίπαλο.

«Συμφωνώ απολύτως με τον προπονητή της Μάλμε, με όσα είπε. Δείχνει ότι γνωρίζει καλά την ιστορία μας και σέβεται το σύλλογό μας, άρα συμφωνούμε μαζί του. Συμπληρώνουμε 100 ματς στην Ευρώπη (σ.σ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ). Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες, που μετέχουμε σε διοργάνωση με τις κορυφαίες ομάδες Αγγλίας, Ισπανίας.

Συμφωνούμε λοιπόν μαζί του, θα προσπαθήσουμε αύριο αν και είμαστε χειρότεροι. Αν είναι τόσο πετυχημένος στο γήπεδο όσο και στις αίθουσες Τύπου, τότε θα έχουμε λίγα πράγματα να κάνουμε», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μίτσελ και συνέχισε, πάντα αναφερόμενος στα όσα δήλωσε ο Νορβηγός προπονητής της Μάλμε:  «Από τότε που ήμουν μικρός και λυπάμαι που θα το πω, το πρώτο που με δίδαξαν ήταν να σέβομαι τον αντίπαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενημερώνω τον προπονητή της Μάλμε ότι αυτό το έμαθα στη Ρεάλ Μαδρίτης! Να σέβομαι τον κάθε αντίπαλο. Ξέρουμε ότι ο κάθε προπονητής έχει τον τρόπο του, όμως εγώ βλέπω την Μάλμε ακριβώς όπως είχα δει την Ατλέτικο. Εύχομαι στη Μάλμε τα καλύτερα, τη σέβομαι απόλυτα.

Ίσως αν ο προπονητής της είχε παίξει στη Ρεάλ ή είχε προπονήσει τον Ολυμπιακό θα καταλάβαινε καλύτερα. Η δική μου εποχή της δόξας έχει περάσει, γιατί αυτό ήταν όταν ήμουν παίκτης. Και πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Ελπίζουμε ότι αύριο ο Όλσεν, ο γκολκίπερ της Μάλμε, δεν θα παίξει πάλι τόσο καλά. Αλλά ας μη θυμώσει ο προπονητής της Μάλμε».

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα ξεκινήσει ως βασικός ο Ντουρμάζ ο Μίτσελ δήλωσε: «Θα το ξέρει σίγουρα ο προπονητής της Μάλμε. Μας έχει μελετήσει πολύ. Ρωτήστε τον, θα ξέρει. Δεν μας επηρέασαν όσα είπε ο προπονητής της Μάλμε. Το λέω ειλικρινά, εγώ δεν έχω επηρεαστεί καθόλου. Ισα ίσα μας διασκέδασε».

Μανιάτης: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου με τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων», δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εμείς είμαστε εδώ για τη νίκη. Δεν θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε μόνο και μόνο επειδή είναι το 100ό ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή της αναμέτρησης. Θα είναι ένα δύσκολο ματς.

Δείξαμε τις δυνατότητές μας με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Καραϊσκάκη. Αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να δει ο προπονητής τους την ιστορία μας, συμπληρώνουμε 100 ματς στην Ευρώπη, είμαστε συνεχώς στις μεγάλες διοργανώσεις και δεν είναι σωστό να μη δείχνει σεβασμό στην ιστορία μας».

Σχετικά με την ήττα από τον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική της σούπερ λίγκας ο διεθνής μέσος δήλωσε: «Όλοι έχουμε καταλάβει το λάθος στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Αυτό είναι σίγουρο. Μας μίλησε ο προπονητής γι’ αυτό. Μας μίλησε και ο πρόεδρος. Όλοι μας έχουμε καταλάβει το τι πρέπει να κάνουμε και θα το δείξουμε στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης