Ακόμη ένα εύκολο τρίποντο πρόσθεσε στη βαθμολογία της η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, που επιβλήθηκε στο… ρελαντί του Ρεθύμνου 3-0 στο κλειστό του Ρέντη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας έκαναν το «7Χ7» και παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς είναι η μοναδική ομάδα ως τώρα που δεν έχει απώλεια όχι βαθμού αλλά ούτε σετ στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία από τα ίδια για τον Παναθηναϊκό, που πέρασε νικηφόρα από το κλειστό της Νεάπολης επικρατώντας 3-0 του γηπεδούχου Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού για να φτάσουν επίσης στην έβδομη νίκη τους, αλλά έχουν την απώλεια του βαθμού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι «πράσινες» ήταν εντυπωσιακές στο πρώτο σετ, φτάνοντας να προηγηθούν με 16-2 και 24-3, με την ομάδα της Λάρισας να βελτιώνεται στην συνέχεια, χωρίς όμως να προκαλέσει ιδιαίτερες δυσκολίες στον Παναθηναϊκό.

Παρά τις απουσίες των Αρτακιανού (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) και Κιγιάκοβα (τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο), ο ΑΟ Θήρας επικράτησε 3-0 του Πορφύρα φτάνοντας στις τέσσερις σερί νίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Πειραιά προβλημάτισε την ομάδα της Σαντορίνης μόνο στο 2ο σετ, όταν προηγήθηκε με 16-13, αλλά οι γηπεδούχες έτρεξαν ένα επιμέρους σκορ 8-1, προηγήθηκαν 21-17 και έφτασαν σχετικά εύκολα στη νίκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης