Στις 25 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ των Ανδρών, καθώς λόγω της μη αδειοδότησης Άρη και ΜΕΝΤ από την ΕΕΑ,  η έναρξη της λίγκας μεταφέρεται μία εβδομάδα αργότερα σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό, που ήταν για τις 18 του μήνα.

Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι οι δύο ομάδες θα προλάβουν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους. Το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ αποφάσισε επίσης ότι το Λιγκ Καπ θα ξεκινήσει στις 11 Οκτωβρίου, ενώ δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του προέδρου της Λίγκας, Παντελή Ταρνατώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι «… το πρωτάθλημα Volleyleague 2014-15 – μετά και τη σύμφωνη γνώμη της NOVA – θα ξεκινήσει οριστικά στις 25 Οκτωβρίου 2014 μετά την αναβολή που αποφασίστηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, αλλά και προκειμένου να αντιμετωπιστούν με τον πλέον ιδανικό τρόπο διάφορες οργανωτικές εκκρεμότητες του νέου πρωταθλήματος.

Το League Cup “Νίκος Σαμαράς” 2014-15 θα ξεκινήσει στις 11 Οκτωβρίου 2014. Εξαίρεση αποτελούν οι αγώνες του δεύτερου ομίλου, όπου αγωνίζονται η ΜΕΝΤ, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης