Η αγωνιστική περίοδος στο ποδόσφαιρο έχει ξεκινήσει για τα καλά και απόψε θα γίνει… σέντρα στους ομίλους του Champions League. Εκτός από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης, απόψε διεξάγονται ακόμα επτά παιχνίδια για τους «χρυσοφόρους» ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για τον όμιλο των πρωταθλητών Ελλάδας, τον πρώτο, η Γιουβέντους φιλοξενεί στο Τορίνο τη Μάλμε και είναι το φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο όμιλο η κάτοχος του τίτλου, Ρεάλ Μαδρίτης, θα αντιμετωπίσει τη Βασιλεία, ενώ η Λίβερπουλ, που επιστρέφει στο Champions League, θα παίξει στο «Άνφιλντ» απέναντι στην Λουντογκόρετς από τη Βουλγαρία, που συμμετέχει για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης.

Για τον τρίτο όμιλο, η Μπενφίκα υποδέχεται την Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης στη Λισαβόνα, ενώ η Μονακό αντιμετωπίζει τη Λεβερκούζεν.

Τέλος, στον τέταρτο όμιλο η Μπορούσια Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την Άρσεναλ και η Γαλατάσαράι φιλοξενεί στην Κωνσταντινούπολη την Άντερλεχτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 21:45.

Αναλυτικά:

21:45 Ολυμπιακός – Ατλέτικο Μαδρίτης (Novasports2)
21:45 Γιουβέντους – Μάλμοε (Novasports7)
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Βασιλεία (Novasports3)
21:45 Λίβερπουλ – Λουντογκόρετς Novasports6)
21:45 Μπενφίκα – Ζενίτ
21:45 Μονακό –Λεβερκούζεν
21:45 Ντόρτμουντ – Άρσεναλ (Novasports1)
21:45 Γαλατασαράι – Άντερλεχτ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης