Για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, τη νεολαία και τον πολιτισμό, τιμήθηκε ο Ολυμπιακός ΣΦΠ από την UNESCO. Το βραβείο παρέλαβε από πλευράς Ολυμπιακού η γενική διευθύντρια, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία συνεχάρη την UNESCO για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει σε ανθρώπους με μεγάλη ανάγκη.

Παράλληλα βραβεύτηκε για την προσφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό και πολιτισμό ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ και επικεφαλής προπονητής του τμήματος ταεκβοντό του Ολυμπιακού, Μιχάλης Μουρούτσος. Κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας, αφού ευχαρίστησε την UNESCO για το τεράστιο έργο που προσφέρει, έδωσε το δικό του μήνυμα για αυτές τις μέρες, χρησιμοποιώντας έναν όρο από το άθλημά του: «Να δώσουμε μια κλωτσιά για να φύγει η μιζέρια και η αρνητική διάθεση μακριά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τιμητική διάκριση για την προσφορά του στον αθλητισμό έλαβε από την UNESCO, ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής της κολύμβησης, αλλά και «καλύτερος Προπονητής» για την χρονιά που πέρασε, ύστερα από την πρόσφατη του βράβευση από τον ΠΣΑΤ, Νίκος Γέμελος. Κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας δήλωσε: «Το έργο της UNESCO είναι πολύ σημαντικό και η σημερινή βράβευση αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα τον ίδιο. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη και δυστυχώς αυτοί είναι πολλοί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης