Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε κατά τη διάρκεια της Media Day του Παναθηναϊκού ότι οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση σέντερ, ενώ σχολίασε την προσθήκη του Μπλουμς.

«Πράγματι βρισκόμαστε σε αναζήτηση ενός παίκτη που να αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, όμως αυτή τη περίοδο δουλεύουμε ως έχει και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει (σ.σ. ο Μπλουμς). Είναι πολύ καλός παίκτης που μπορεί να παίξει στη θέση “1” αλλά και στη θέση “2”. Μας ταιριάζει πολύ αυτή τη περίοδο», είπε ο Μαυροβούνιος και αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας. Εμείς προετοιμαζόμαστε με στόχο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι».

Για το θέμα των τραυματισμών, ο Ιβάνοβιτς, είπε: «Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι οι τραυματισμοί αλλά η προσαρμογή των νέων παικτών. Φέτος δουλεύουμε πάνω σε ένα καινούριο πλάνο και πρότζεκτ που συνδυάζει νέους ηλικιακά παίκτες και τους βετεράνους μας».

Κλείνοντας, είπε: «Θέλουμε να παίξουμε ένα γρήγορο στυλ παιχνιδιού, το οποίο θα στηρίζεται στην πολύ καλή άμυνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης