Κανονικά θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο η 2η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ των ανδρών, καθώς οι διαιτητές αποφάσισαν να αναστείλουν την αποχή τους, η οποία οδήγησε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην αναβολή της πρεμιέρας (εκτός του αγώνα ΑΕΚ-ΧΑΝΘ, που έγινε τη Δευτέρα). 

Μετά τη χθεσινή συνάντηση του προέδρου της ΟΧΕ, Παντελή Χατζηιωάννου, με τον πρόεδρο του ΣΥΔΧΑ, Στράτο Κυριακούλια, και την πρόταση που κατατέθηκε από την πλευρά της ομοσπονδίας για το οικονομικό, οι σύνδεσμοι διαιτητών απέστειλαν σήμερα επιστολή στην ΟΧΕ, όπου αναφέρουν ότι «… σε ένδειξη πνεύματος καλής συνεργασίας, αποφάσισαν την αναστολή της αποχής τους και θα επανακαθορίσουν την στάση τους μετά την πραγματοποίηση της Γ.Σ. της ΟΧΕ και σε συνδυασμό με τις αποφάσεις που θα ληφθούν σε αυτή σχετικά με τα αιτήματά μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να ευχαριστήσω τους διαιτητές για την απόφαση που πήραν. Έστω και αργά ήταν σωστή. Είναι ώρα όλοι μαζί να δουλέψουμε αρμονικά για να έρθουν καλύτερες ημέρες στο άθλημα» δήλωσε ο Παντελής Χατζηιωάννου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι -για τηλεοπτικούς λόγους- η «αυλαία» της 2ης αγωνιστικής θα ανοίξει την Παρασκευή, με την αναμέτρηση του ΑΣΕ Δούκα με τον Πανελλήνιο, που θα γίνει στο Δαϊς και θα αρχίσει στις 7 μ.μ.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης