Ανυπόμονος να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ολλανδός στράικερ, Ντάνι Χούσεν, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του δικεφάλου του Βορρά.

Παράλληλα ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος παραχωρήθηκε στους «ασπρόμαυρους» ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι από τον Άγιαξ, στάθηκε στην παρουσία αρκετών συμπατριωτών του στη νέα ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένας από τους λόγους που με έκαναν να επιλέξω τον ΠΑΟΚ. Έχω μιλήσει με ανθρώπους της ομάδας και αισθάνομαι και εγώ ευπρόσδεκτος στην ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Χούσεν.

Όσο για τους παίκτες με τους οποίους έχει μιλήσει, τόνισε: «Με τον Μαντούρο φυσικά. Στο Άμστερνταμ μένουμε δίπλα και τον ξέρω αρκετά καλά. Έχω μιλήσει και με τον Λόκχοφ. Με τους προπονητές δεν έχω δουλέψει ποτέ μαζί τους, αλλά φυσικά τους γνωρίζω».

Καταλήγοντας, αναφερόμενος στις πρώτες του σκέψεις για τον ΠΑΟΚ αλλά και στις φιλοδοξίες του ανέφερε ότι «μου αρέσει πολύ η Τούμπα και έχω ακούσει πως οι οπαδοί είναι φανταστικοί. Ανυπομονώ να παίξω. Ελπίζω να πετύχω τα καλύτερα με τον ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Ανακοίνωσε Χούσεν ο ΠΑΟΚ,
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014, 16:07

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης