Επτά κούρσες, με δυνατές συμμετοχές και πρωτοεμφανιζόμενους ίππους, περιλαμβάνει η σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο.

Στην πρώτη ιπποδρομία, θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους οι τριετείς ΜΑΝΟΥΣΟΣ, ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΑΖ, ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ και ο ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ. Στην τέταρτη κούρσα, την πολυπληθέστερη της ημέρας, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Μαρκόπουλο η πενταετής, γερμανικής ιπποπαραγωγής, ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ η οποία έχει ήδη μία νίκη στην καριέρα της σε ιπποδρομίες της Μεγάλης Βρετανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει και η πέμπτη ιπποδρομία, όπου ο νικητής του Κυπέλλου Ερμή 2017, ΦΑΟΥΣΤΟ, θα αναμετρηθεί με επτά ισάξιους αντιπάλους, με στόχο όλων την δεύτερη νίκη της καριέρας τους.

Θεαματική αναμένεται και η άφιξη της έκτης ιπποδρομίας, όπου οκτώ τετραετείς καθαρόαιμοι ίπποι θα διεκδικήσουν τη δεύτερη νίκη τους στην απόσταση των 1.200 μέτρων.

Το πρόγραμμα των ελληνικών ιπποδρομιών αρχίζει στις 17:00. Φίλιπποι και όσοι βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Μαρκόπουλου μπορούν να απολαύσουν τις κούρσες από το νέο ανακαινισμένο VIP μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών. Ένας όμορφος χώρος με ευχάριστη ατμόσφαιρα περιμένει τους επισκέπτες κάθε Παρασκευή από τις 16:00.

Όλοι για Κούλουμα στον ιππόδρομο – Δωρεάν νηστίσιμοι μεζέδες για τους επισκέπτες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιππόδρομος Αθηνών μετατρέπεται την Καθαρά Δευτέρα σε ένα μοναδικό πάρκο ψυχαγωγίας με δωρεάν δραστηριότητες για όλους. Η Ιπποδρομίες ΑΕ, του ομίλου ΟΠΑΠ, διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαρκόπουλου, και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν μία ημέρα γεμάτη χρώματα, μουσική και πολλές εκπλήξεις. Πρωταγωνιστές, λόγω της ημέρας, θα είναι φυσικά οι χαρταετοί.

Οι δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους:

Χαρταετοί – Ένα μοναδικό air show με πρωτότυπες ιπτάμενες κατασκευές, οι οποίες θα κρατήσουν καθηλωμένους όλους τους επισκέπτες για πολλές ώρες. Ιπτάμενα χταπόδια, μέδουσες, χαρταετοί και πολλά σχέδια θα γεμίσουν με χρώμα τον ουρανό. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό show ακροβατικών με χαρταετούς.

Ποδήλατα – Ειδικές πίστες εκμάθησης ασφαλούς οδήγησης και παιχνίδια για παιδιά. Βόλτες στους χώρους του ιπποδρόμου, τεστ ηλεκτρικών ποδηλάτων κ.α. θα δώσουν τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους για μια δόση περιπέτειας και ξεγνοιασιάς.

Πόνυ – Οι αγαπημένοι φίλοι των παιδιών θα περιμένουν τους μικρούς αναβάτες για μία αξέχαστη βόλτα.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ – Τα παιδιά κάθε ηλικίας θα βρουν πολλές δραστηριότητες για μία ημέρα γεμάτη με δωρεάν δραστηριότητες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης