Υψηλές αποδόσεις αναμένονται για τους νικητές των ξένων ιπποδρομιών

Υψηλές αποδόσεις αναμένονται για τους νικητές των ξένων ιπποδρομιών
Mε 33 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ σήμερα Πέμπτη 7/12/17. Το ιπποδρομιακό μενού έχει διάφορα είδη διαδρομών (επίπεδες, με εμπόδια, με έφιππο τρότ) με τις Γαλλία και Αγγλία να συμμετέχουν στο πρόγραμμα με 2 ιπποδρόμια η κάθε μια και η Νότιος Αφρική με ένα.

Δεν ξεχωρίζουν κάποιες διαδρομές σήμερα για τα υψηλά τους χρηματικά έπαθλα! Βλέπουμε όμως στην ιπποδρομιακή αγορά ότι παίζονται πολλά άλογα σε αρκετές διαδρομές με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζουν κάποια πολύ μεγάλα φαβορί! Όλο αυτό σημαίνει βέβαια και μεγάλες αποδόσεις για τους νικητές στο ιπποδρομιακό στοίχημα!

Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι να στοιχηματίσετε στις σημερινές ιπποδρομίες, ώστε να σημειώσετε κάποιες προτάσεις της εκπομπής μας.

Κωδικός ιπποδρομίες 022 με ώρα έναρξης τις 16:15 βρισκόμαστε στην Νότιο Αφρική και τον ιππόδρομο της πόλης VAAL. Επιλέγουμε το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι θα περάσει πρώτος την γραμμή του τερματισμού θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 5-2-9.

Κωδικός ιπποδρομίες 027 με ώρα έναρξης τις 17:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο WINCANTON όπου διεξάγονται ιπποδρομίες με εμπόδια. Επιλέγουμε το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε ότι θα περάσει πρώτος την γραμμή του τερματισμού θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 9-1-7.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017, 15:16