Προτείνει ο… Οβερίξ

Καλησπέρα συμπαίκτες μου. Απόψε θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί για την προημιτελική φάση του Europa League και εμείς από τα τέσσερα παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει ένα, στο οποίο πιστεύουμε ότι θα μπουν πολλά γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σάλτσμπουργκ και η Λάτσιο θα τεθούν αντιμέτωπες στην Αυστρία, με τους Ιταλούς να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση μετά τη νίκη τους με 4-2 σκορ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα που διεξήχθη στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Οι γηπεδούχοι στο εν λόγω ματς θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τις πιθανότητες για την ανατροπή του εις βάρους σκορ, ωστόσο απέναντί τους θα έχουν μία ομάδα που «διψάει» για διάκριση και άλλωστε κατάφερε να ανακόψει το αήττητο σερί που «έτρεχε» η Σάλτσμπουργκ στην Ευρώπη.

Η Σάλτσμπουργκ υποχρεούται να επιτεθεί από την αρχή, η γραμμή κρούσης της πετάει φωτιές, όμως το εύκολο γκολ το έχει και το συγκρότημα του Ιντζάγκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι το εν λόγω ματς θα έχει πολλά γκολ και η πρότασή μας σ’ αυτό το παιχνίδι είναι η επιλογή του όβερ 2.5 τέρματα.

1674. Σάλτσμπουργκ- Λάτσιο Όβερ 2.5 γκολ (1.55)

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρο το Κουπόνι του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προκειμένου να αναλύσετε τις αποδόσεις και να βρείτε τον δρόμο για το ταμείο.

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης