Προτείνει ο… Οβερίξ

Καλησπέρα συμπαίκτες μου. Επαληθεύτηκε η επιλογή μας από το κουπόνι της Πέμπτης, καθώς στο παιχνίδι της Σάλτσμπουργκ με τη Λάτσιο, αν και πετάχτηκε στα… σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη μπήκαν πέντε γκολ, με τους Αυστριακούς να επικρατούν με 4-1, παίρνοντας θριαμβευτικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάμε όμως στα φρέσκα… Σήμερα θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Πάκος Φερέιρα και την Μπράγκα.

Οι γηπεδούχοι χρειάζονται βαθμούς, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος και ως εκ τούτου είναι αναγκασμένοι να ψάξουν το «τρίποντο» στο αποψινό ματς.

Εντός έδρας είναι δυνατοί και μάλιστα προέρχονται από δύο σερί νίκες κόντρα στην Πόρτο και την Τσάβες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια απέναντί τους απόψε θα έχουν την Μπράγκα που παίζει φουλ επίθεση, ακολουθεί την τακτική «ας βάλουμε περισσότερα γκολ απ’ όσα θα φάμε» και στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς της έχουν σημειωθεί 15 τέρματα, ήτοι 5 σε κάθε ματς.

Με δεδομένο λοιπόν το γεγονός ότι η Πάκος Φερέιρα «καίγεται» για τη νίκη και ενδεχομένως ν’αφήσει χώρους πίσω ακάλυπτους πίσω αλλά και το ότι η Μπράγκα διαθέτει επίθεση-φωτιά αλλά και μία άμυνα με πολλά προβλήματα, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα στο αποψινό ματς περισσότερες από δύο φορές.

560.
Πάκος Φερέιρα-Μπράγκα Όβερ 2.5 (1.70)

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρο το Κουπόνι του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προκειμένου να αναλύσετε τις αποδόσεις και να βρείτε τον δρόμο για το ταμείο.

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης