Προτείνει ο… Οβερίξ

Καλησπέρα συμπαίκτες μου… Καλή εβδομάδα να έχουμε με υγεία. Από δύο συνεχόμενα ταμεία προερχόμαστε και στόχος μας είναι να διευρύνουμε το επιτυχημένο σερί μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αυλαία της 27ης αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου πέφτει σήμερα στο Καραϊσκάκη, όπου στις 19.30 ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Κέρκυρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν με τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο καθώς, ως γνωστόν, ο Γκαρθία είδε την πόρτα της εξόδου μετά την γκέλα με τον Λεβαδειακό, την ωρα που έχει ανακοινωθεί η συμφωνία τους με τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα μετά το τέλος της σεζόν.

Οι Πειραιώτες απέναντί τους θα έχουν τους Φαίακες που πλέον έχουν δει τη… θηλιά του υποβιβασμού να σφίγγει ακόμη περισσότερο καθώς βρίσκονται στην προτελευταία θέση, όντας στο -5 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στο εν λόγω ματς έχουν κίνητρο, καθώς αυτό θα διεξαχθεί υπό το βλέμμα του Μαρτίνς, που θα τσεκάρει το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων θα προσπαθήσουν να βγάλουν στο χορτάρι τον καλό ποδοσφαιρικό τους εαυτό και φρονούμε ότι μπορούν να πετύχουν μία εύκολη νίκη, με πολλά γκολ.

Πάντως η ομάδα του Ιονίου από την πλευρά της είναι στα σχοινιά και δεν έχει τίποτα να χάσει και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται οι Φαίακες να βοηθήσουν και αυτοί ώστε να επαληθευτεί η επιλογή μας γι’ αυτό το ματς που είναι το όβερ 3.5 γκολ.

2755. Oλυμπιακός-Κέρκυρα Όβερ 3.5 γκολ (1.90)

Πατήστε εδώ
για να δείτε ολόκληρο το Κουπόνι του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προκειμένου να αναλύσετε τις αποδόσεις και να βρείτε τον δρόμο για το ταμείο.

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης