Το τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 των ελληνικών ιπποδρομιών εκτοξεύει σήμερα το ενδιαφέρον των παικτών στα ύψη. Η ιπποδρομιακή συγκέντρωση, που ξεκινά στις 17:00, περιλαμβάνει έξι κούρσες και όσοι προβλέψουν σωστά τους νικητές στις έξι ελληνικές ιπποδρομίες μπορούν να διεκδικήσουν τουλάχιστον 55.000 ευρώ, καθώς από το ΣΚΟΡ 6 της προηγούμενης εβδομάδας έχει μεταφερθεί το ποσό των 20.700 ευρώ.

Πρεμιέρα για το ΣΚΟΡ 4 στις αλλοδαπές ιπποδρομίες

Η Ιπποδρομίες ΑΕ, του ομίλου ΟΠΑΠ, προσφέρει για πρώτη φορά στους παίκτες τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στο ΣΚΟΡ 4 σε αλλοδαπές ιπποδρομίες. Το νέο παιχνίδι εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού σημειώθηκε τζακ ποτ. Ποσό ύψους 7.675 ευρώ μεταφέρεται για την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και οι παίκτες που θα προβλέψουν σωστά το νικητή στις τέσσερις ξένες ιπποδρομίες που θα συμμετέχουν στο ΣΚΟΡ 4, μπορούν να διεκδικήσουν τουλάχιστον 10.000 ευρώ. Οι ιπποδρομίες του ΣΚΟΡ 4 της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Έρχεται μία από τις μεγαλύτερες ιπποδρομίες της χρονιάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κορυφαίο τουρνουά των γαλλικών ιπποδρομιών “Qatar Prix de l’Arc de Triomphe” έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο, 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, με ένα μοναδικό διήμερο πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχουν τα καλύτερα άλογα και οι σπουδαιότεροι αναβάτες παγκοσμίως. Πρόκειται για την πιο φημισμένη ιπποδρομιακή συγκέντρωση, όπου παίρνουν μέρος 220 καθαρόαιμα, την παρακολουθούν τουλάχιστον 42.000 θεατές και μεταδίδεται σε 50 χώρες.

Περισσότερα από 62 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να τοποθετηθούν σε στοιχήματα μόνο στην ιπποδρομία του “Qatar Prix de l’Arc de Triomphe”, που αποτελεί την κορύφωση του διημέρου, με έπαθλο για το νικητή διαγωνιζόμενο ποσό 5.000.000 ευρώ!

Οι παίκτες από την Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο μεγάλο ιπποδρομιακό γεγονός και να διεκδικήσουν σημαντικά κέρδη, μέσω των 1.200 πρακτορείων ΟΠΑΠ όπου προσφέρεται ιπποδρομιακό στοίχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης