Αμφίβολη εξακολουθεί να είναι η συμμετοχή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην αναμέτρηση της Premier League με την Λέστερ στο Emirates τη Δευτέρα. Σύμφωνα με αναφορές των αγγλικών ΜΜΕ αλλά και της επίσημης ιστοσελίδας της Αρσεναλ, ο Έλληνας διεθνής αμυντικός που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Φινλανδία, δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τις «αλεπούδες».

Η πιθανή απουσία του Σωκράτη θα δημιουργούσε νέες ανησυχίες για τον Ουνάι Έμερι, που σε αυτή την περίπτωση θα είχε μόνο τους Ρομπ Χόλντινγκ και τον Σκόντραν Μουστάφι για το κέντρο της άμυνας. Επίσης αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Πετρ Τσεχ, καθώς ακόμα δεν έχει ανακάμψει πλήρως από τον τραυματισμό του στη νίκη επί της Γουότφορντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα ο 33χρονος αρχηγός της Άρσεναλ, Λορέν Κοσιενλί έχει κάνει ενθαρρυντική πρόοδο, μετά τον τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα που υπέστη στις 3 Μαΐου, και εντάχθηκε ξανά στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας κατά τη διάρκεια του διεθνούς διαλείμματος.

Εν τω μεταξύ, ο Ντάνι Γουέλμπεκ θα είναι διαθέσιμος για αγώνα της Δευτέρας, όπου η Άρσεναλ θα επιδιώξει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί σε όλες τις διοργανώσεις, σε 10 αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης