Ο μέσος της Άρσεναλ, Μεσούτ Οζίλ, επιμένει ότι αισθάνεται άνετα στον σύλλογο του Βόρειου Λονδίνου και θα λάβει σύντομα μια απόφαση σχετικά με το μέλλον του, μιας και το συμβόλαιο του Γερμανού λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν.

Ο μάνατζερ των «κανονιέρηδων» Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι οι διαπραγματεύσεις των συμβολαίων με τους Οζίλ και Σάντσες βρίσκονται σε αναμονή μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζετε ότι ο Αρσέν Βενγκέρ λέει στους δημοσιογράφους για το μέλλον μου, πριν μιλήσει μαζί μου; Τον γνωρίζω διαφορετικά» είπε ο Οζίλ στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt». «Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2018 στην Άρσεναλ και νιώθω πολύ άνετα εκεί. Θα μιλήσουμε σύντομα και στη συνέχεια θα λάβω μια απόφαση» τόνισε.

Η Άρσεναλ γλίστρησε στην έκτη θέση της Premier League, χάνοντας τέσσερα από τα τελευταία έξι παιχνίδια της σε όλους τους διαγωνισμούς, συμπεριλαμβανομένου ενός 10-2 συνολικού σκορ στις δύο συναντήσεις της με την Μπάγερν στους 16 του Champions League. «Φυσικά, είχαμε μια δύσκολη περίοδο πρόσφατα και δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την έκτη θέση» πρόσθεσε ο 28χρονος Γερμανός. «Είμαι πεπεισμένος, ωστόσο, ότι σύντομα θα επιστρέψουμε» επεσήμανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης