Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των φιλάθλων της Άρσεναλ για την εικόνα και τα αποτελέσματα της αγαπημένης τους ομάδας, ζητώντας την απομάκρυνση του Αρσέν Βενγκέρ.

Πάντως ο Αλσατός προπονητής των Λονδρέζων, φαίνεται ότι θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «κανονιέρηδες» και μάλιστα για δύο ακόμη χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη βεβαιότητα αυτή εμφανίζουν και σήμερα τα βρετανικά ΜΜΕ, υποστηρίζοντας ότι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο μετά το τέλος της σεζόν.

Μετά από 21 χρόνια στον πάγκο της Αρσεναλ και παρά τις αρκετές ήττες στα τελευταία παιχνίδια, ο Αρσέν Βενγκέρ φαίνεται αμετακίνητος από τον πάγκο της Άρσεναλ, καθώς η διοίκηση φέρεται να του έχει ήδη προτείνει νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ, ρωτήθηκε (και πάλι) για το μέλλον του, τονίζοντας:

«Μην ανησυχείτε, σύντομα θα έχετε νέα από το συγκεκριμένο θέμα. Όταν είσαι επαγγελματίας οφείλεις να μπορείς να εργαστείς και σε ιδανικές συνθήκες, αλλά και σε δύσκολες. Δεν έχω μάθει να φοβάμαι την κριτική των φιλάθλων μας. Αποδέχομαι τις απόψεις του κόσμου, αλλά επικεντρώνομαι στη δουλειά μου. Δουλεύω για τον σύλλογο με ακεραιότητα και ειλικρίνεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ, ο 67χρονος προπονητής, έχει πρόταση να ανανεώσει για δύο ακόμα χρόνια, αλλά εκείνος θέλει να μείνει μόνο άλλη μια χρονιά στην ομάδα του Λονδίνου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης