Εκατοντάδες φίλαθλοι υποδέχθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στο αεροδρόμιο του Σικάγο τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.

Ο Γερμανός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών και συγκεκριμένα στους Σικάγο Φάιρ, καθώς δεν είχε καταφέρει να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σβαϊνστάιγκερ και η σύζυγός του ταξίδεψαν στις ΗΠΑ και αφίχθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο αεροδρόμιο του Σικάγο, όπου ενθουσιασμένοι οπαδοί και πλήθος εκπροσώπων του Τύπου τον περίμεναν για να τον υποδεχθούν.

«Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, έβλεπα πάντοτε ευκαιρίες, όπου ευχόμουν ότι θα μπορούσα να ασκήσω επιρροή και να βοηθήσω να δημιουργηθεί κάτι σπουδαίο. Η μετακίνησή μου στους Σικάγο Φάιρ δεν διαφέρει. Έπειτα από τις συζητήσεις μου με τους ιθύνοντες της ομάδας, έχω πεισθεί από το όραμα και τη φιλοσοφία του συλλόγου, και θέλω κι εγώ να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει» ανέφερε στις δηλώσεις του ο 32χρονος μέσος.

Ο Σβαϊνστάιγκερ, ο οποίος ανακοίνωσε τον Ιούλιο την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα, «μετακόμισε» το καλοκαίρι του 2015 στο «Ολντ Τράφορντ», ωστόσο στην πρώτη σεζόν του στη Γιουνάιτεντ είχε μόνο 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, λόγω συχνών προβλημάτων τραυματισμού και κακής φόρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης