Η Λέστερ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης τη Σεβίλλη, νικήτρια του Europa League την τελευταία τριετία, της οποίας επιβλήθηκε με 2-0 στο «Κινγκ Πάουερ» για να προκριθεί στις οκτώ καλύτερες ομάδες, στην παρθενική εμφάνισή τους στην Ευρώπη.

Στο 74ο λεπτό ο Νασρί αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για αψιμαχία με τον Βάρντι και η φάση αυτή έκρινε σε μεγάλο βαθμό τον αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος διεθνής άσος έπεσε στην παγίδα του Άγγλου φορ, τον απώθησε και είδε την κόκκινη κάρτα. Με χθεσινές δηλώσεις του κατηγόρησε τον Βάρντι για θέατρο: «Με έσπρωξε και μου είπε ”τι κάνεις εκεί;”. Μετά ήρθε κοντά μου. Το έπαιξε πολύ καλά όλο το σκηνικό. Ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο και μετά έπεσε στο έδαφος. Σκέφτηκα ότι ως Άγγλος θα ήταν πολύ πιο σκληρός από αυτό. Για εμένα, έκλεψε. Του είπα παίξε σαν άνδρας» δήλωσε σχετικά ο Νασρί και συμπλήρωσε:

«Αν ήταν ξένος ποδοσφαιριστής, θα τον είχε χαρακτηρίσει ψεύτη και ο βρετανικός Τύπος. Δεν είστε καλύτεροι από εμάς, όμως κερδίζετε 2-0 και προκρίνεστε. Παίξτε κανονικά. Ο Βάρντι είναι ψεύτης και εξαπάτησε τον διαιτητή. Θα ήθελα πολύ να τον συναντήσω ξανά από κοντά, αλλά δεν θα μπορείτε να γράψετε στα Μέσα όσα θα του πω…».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης