Στον πάγκο ομάδας της Premier League ονειρεύεται να βρεθεί ο Φρανκ Ντε Μπουρ.

Ο Ολλανδός έχει δώσει αρκετά καλά δείγματα γραφής, έστω κι αν η θητεία του στην Ίντερ αποδείχθηκε βραχύβια. Πάντως στα έξι χρόνια που προηγήθηκαν (2010-2016) στον Αγιαξ, ο απολογισμός ήταν θετικός με τέσσερα σερί πρωταθλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήθελα να προπονήσω μία ομάδα εδώ στην Αγγλία» είπε ο 46χρονος τεχνικός στη Daily Mail και πρόσθεσε:  «Όμως πρέπει το project να είναι το σωστό. Οταν με ζήτησε η Λίβερπουλ ήταν μεγάλη τιμή, όμως βρισκόμουν στον Αγιαξ μόλις έναν χρόνο και θεώρησα πως ήταν πολύ νωρίς γι΄αυτό το βήμα. Επρεπε να έχω πετύχει περισσότερα και νομίζω τα κατάφερα».

Όσο για το αποτυχημένο πέρασμα από την Ίντερ, ο Ντε Μπουρ δήλωσε: «Εφυγα από τον Άγιαξ μετά από τόσα χρόνια ως παίκτης και προπονητής, γιατί χρειαζόμουν μια καινούρια πρόκληση, όπως ο Πεπ (Γκουαρντιόλα).

Όμως στην Ιντερ οφείλεις να ασχοληθείς με τόσο πολλά πράγματα άσχετα με το ποδόσφαιρο, που καταντάει κουραστικό. Κάθε φορά που έλεγα, επιτέλους πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και θα ηρεμήσουμε, ερχόταν το βιβλίο του Ικάρντι ή μια έξοδος του Μπρόζοβιτς στη ντίσκο και έπρεπε να τιμωρήσω τους παίκτες. Εμεινα μόλις τρεις μήνες όμως, ειλικρινά, μου φάνηκε ολόκληρος χρόνος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης