Η εθνική Αγγλίας δεν φεύγει από το μυαλό του Τζερμέιν Ντεφόου. Στα 35 του χρόνια ο επιθετικός της Μπόρνμουθ θεωρεί πως έχει αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή για το Μουντιάλ της Ρωσίας, αρκεί να σκοράρει με συνέπεια όπως έκανε τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Τώρα αγωνίζεται πλέον στη Μπόρνμουθ, όμως μέχρι τον περασμένο Μάιο είχε εντυπωσιακή παρουσία με τη Σάντερλαντ κι αυτό «ανάγκασε» τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να τον επαναφέρει στην εθνική τον περασμένο Μάρτιο, μετά από απουσία τεσσάρων χρόνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 35χρονος στράικερ δεν κλήθηκε για τους αγώνες του φθινοπώρου, αλλά πιστεύει πως η πόρτα παραμένει ανοιχτή. «Είναι χρονιά παγκοσμίου κυπέλλου. Ολα είναι σημαντικά. Πρέπει να έχεις σταθερά καλή παρουσία γιατί όλα θα μετρήσουν στο τέλος.

Προσωπικά, ως επιθετικός, πρέπει να σκοράρω για να βρω θέση στην εθνική. Εχω παίξει σε Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι κορυφαία στιγμή και η ευκαιρία να ξαναπάω, ειδικά με αυτούς τους παίκτες που έχει η εθνική, είναι μοναδική».

Ο Ντεφόου μετείχε στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής το 2010, όμως «κόπηκε» από τη διοργάνωση του 2014 στη Βραζιλία παρότι είχε καλή παρουσία στους προκριματικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ακόμα και σήμερα, πιστεύω ότι άξιζα μια θέση σ΄εκείνη την ομάδα. Ήμουν πολύ καλά, ήμουν σε φόρμα. Ένιωσα μεγάλη απογοήτευση κι αυτό μου δίνει το κίνητρο να συνεχίσω για την επόμενη ευκαιρία» είπε ο άσος της Μπόρνμουθ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης