Παίκτης της Σαουθάμπτον είναι και επίσημα ο Σοφιάν Μπουφάλ, καθώς οι «άγιοι» ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού από τη Λιλ για πέντε χρόνια έναντι ποσού-ρεκόρ για τον σύλλογο της Premier League.

Ο γεννημένος στο Παρίσι, αλλά διεθνής με το Μαρόκο άσος σημείωσε την περυσινή σεζόν 12 γκολ σε 34 εμφανίσεις με τους «λιλουά», τους οποίους βοήθησε να φτάσουν στον τελικό του League Cup Γαλλίας και στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας στη Ligue 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν δημοσιοποιήθηκαν οι οικονομικές λεπτομέρειες της μεταγραφής, αλλά τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Σαουθάμπτον κατέβαλε 21 εκατομμύρια λίρες (24,6 εκατ. ευρώ) για να φέρει τον Μπουφάλ στο «Σεντ Μέρις».

«Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στη Σαουθάμπτον και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα παίξω στο Σεντ Μέρις Στέιντιουμ μπροστά στους φιλάθλους» τόνισε ο Μπουφάλ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της νέας ομάδας του και συμπλήρωσε:

«Η Σαουθάμπτον έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή μου και μπορώ να δω ότι αυτός ο σύλλογος είναι το καλύτερο μέρος για μένα, προκειμένου να συνεχίσω την εξέλιξή μου ως ποδοσφαιριστής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης