Ο Ερυθρός Αστέρας θα παραταχθεί την Τρίτη (20/3, 21:15) στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό, για την 27η αγωνιστική της Euroleague, «αναζητώντας» επί αθηναϊκού εδάφους ένα πολύτιμο «διπλό», που θα τον κρατήσει «ζωντανό» στο «κυνήγι» της πρόκρισης στα πλέι οφ.

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς, πάντως, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Πέρο Άντιτς και Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, οι οποίοι έμειναν στο Βελιγράδι και δεν ακολούθησαν την αποστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έπειτα από τα καλά παιχνίδια με Βαλένθια και Μόρναρ πάμε στην Αθήνα με την επιθυμία να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλά, αυτό το παιχνίδι έρχεται γι’ αυτόν έπειτα από μια σημαντική νίκη στη Μάλαγα, έχουν δυνατή έδρα και παλεύουν για μια καλύτερη θέση πριν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας», είπε αρχικά ο Αλιμπίγιεβιτς στην ιστοσελίδα της ομάδας και πρόσθεσε: «Σε αυτή τη φάση, πρέπει να υπολογίσουμε ότι υπάρχουν πολλά σημαντικά πράγματα την ίδια περίοδο, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι δεν έχουμε την φιλοδοξία να παίξουμε καλά και την επιθυμία να έχουμε καλό αποτέλεσμα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης