Νέο συμβόλαιο με την Μπέρνλι υπέγραψε ο Σον Ντάις, γεγονός που θα τον κρατήσει στον πάγκο του συλλόγου μέχρι το τέλος της περιόδου 2021/2022.

Ο 46χρονος τεχνικός βρίσκεται στο τιμόνι της αγγλικής ομάδας από το 2012, έχοντας 97 νίκες σε 245 αγώνες. Επίσης, οδήγησε τους «Κλάρετς» σε δύο ανόδους από την Championship στην Premier League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι αρκετά νέος στην προπονητική», τόνισε ο Ντάις και συνέχισε: «Συνεχώς μαθαίνω και βελτιώνομαι, οπότε πιστεύω πως βρίσκομαι στο σωστό μέρος». Μετά από το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Μπέρνλι στο ξεκίνημα της περιόδου ο προπονητής της αποτέλεσε στόχο των Λέστερ και Έβερτον. Η Μπέρνλι απέτυχε να νικήσει στα 8 τελευταία ματς που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις, χάνοντας, μάλιστα, σερί τέσσερις αναμετρήσεις.

«Το περιβάλλον είναι εξαιρετικό και το απολαμβάνω, όπως και τη σύνδεση που έχω με την περιοχή», παραδέχθηκε ο Ντάις. «Χρειάζεται να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά» κατέληξε. Ο Ντάις είχε 12μηνο συμβόλαιο, ωστόσο, η καινούργια συμφωνία εκτιμάται ότι θα του αποφέρει ετήσιες απολαβές 3.5 εκ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης