Νέα σελίδα στην καριέρα του Καρμέλο Αντονι, αποτελούν οι Χιούστον Ρόκετς. Ο πολύπειρος φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, έναντι 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να φθάσει στην κατάκτηση του φετινού τίτλου στο ΝΒΑ.
Ο Αντονι, ο οποίος επελέγη από τους Ντένβερ Νάγκετς στο Νο 3 του ντραφτ του 2003, τόνισε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του: «Στόχος μου είναι να μπω στο training camp και να γίνω όσο καλύτερος μπορώ, να αποκτήσω τη φόρμα που πρέπει και να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει το πρωτάθλημα.
Aυτό είναι όλο. Δεν θέλω να απαντήσω σε ερωτήσεις για το αν θα έρχομαι από τον πάγκο. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να βοηθήσω το Χιούστον να φτάσει στον τίτλο».

Στους 1.054 αγώνες που έχει παίξει στην καριέρα του με Ντένβερ Νάγκετς, Νιου Γιορκ Νικς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ο 34χρονος άσος έχει μέσο όρο 24,1 πόντους, 6,5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1,02 κλεψίματα.
Στα 15 χρόνια της καριέρας του στο NBA έχει «χριστεί» 10 φορές «All-Star, ενώ έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στην δεύτερη και τέσσερις φορές στην τρίτη καλύτερη ομάδα του NBA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης